MADUIXERES

Com són?

Té una forma arrodonida i cònica i té la pell granulada (que té puntets) i de color vermell intens.

Què ens mengem?

Ens mengem els fruits.

Què aporten a la nostra alimentació?

Ens aporten poques calories i el component més abundant, després de l’aigua, són els hidrats de carboni (sucres). Destaca la seva aportació de fibra, que millora el trànsit intestinal. Són molt bona font de vitamina C, àcid cítric, potassi i en menor proporció contenen vitamina E, que intervé en l’estabilitat de les cèl·lules sanguínies.

Procés de creixement i calendari

Van fer la plantada a finals de febrer a partir d’una planta petiteta que ens va portar el jardiner. Hem recollit alguna maduixa a mitjans de juny quan les flors s’han convertit en fruit.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Menú: maduixetes amb nata!

Es renten ben les maduixes i es barregen amb nata. Boníssimes!